NIJE MOGAO DA VERUJE! Holger Rune ostao u čudu šta mu je uradio Novak Đoković

Novosti online

14. 11. 2023. u 17:22

Završni masters, ili "ATP finale", kako je zvaničan naziv teniskog takmičenja u Torinu, doneo je i jednu zanimljivu "zakasnelu" reakciju.

НИЈЕ МОГАО ДА ВЕРУЈЕ! Холгер Руне остао у чуду шта му је урадио Новак Ђоковић

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, u grupi u kojoj se nalazi i Novak Đoković, u utorak su na startu 2. kola na teren izašli Holger Rune, koji je od Noleta izgubio posle prave drame, i Stefanos Cicipas, koji je takmičenje takođe započeo porazom, i to od domaćeg takmičara Janika Sinera.

A posle 13 minuta igre, i vođstva Danca od 2:1, Grk je saopštio da se ne oseća dovoljno dobro da bi mogao da nastavi da igra. 

I, dok je Cicipas imao vrlo emotivan nastup pred novinarima, koje je zanimalo zašto je predao meč, Rune je na terenu govorio kratko, ali prilično interesantno.

Najpre je istakao da mu je jako žao što je Cicipas morao da preda duel, ali da se "videlo još kod njegovih prvih servisa da nešto nije kako treba".

A onda je novinar TenisTV-a pitao Danaca koliko mu znači što je posle jako napornog meča sa Noletom proveo ovoga puta svega 13 minuta na terenu, te će odmoran dočekati 3. kolo (i duel sa Janikom Sinerom). 

Rune je rešio da na to pitanje odgovori kratkom pričom o Noletu:


- Znate... Nikada mi se pre u životu nije desilo da igram dobro, a izgubim. A ovoga puta je baš to bio slučaj. Igrao sam ne dobro, nego odlično, a izgubi. E, to vam samo govori koliko je dobar Novak Đoković! I to vam svedoči koliko morate da bude bolji nego što ste dotad bili da biste ga savladali - rekao je Holger Rune o duelu sa 36-godišnjim Srbinom.

Kako povlačenje Cicipasa utiče na Novaka Đokovića?

Nole je, po programu, u četvrtak trebalo da igra protiv Stefanosa Cicipasa. Imajući u vidu da se grčki teniser povukao, umesto njega će u nastavku takmičenja nastupiti zamena, Hubert Hurkač. Runeu je, inače, pripala pobeda za ovaj kratkotrajni nastup u utorak.

Poljak Hrukač će pokušati da prvi put u karijeri pobedi Novaka Đokovića, koji protiv njega vodi u međusobnim duelima sa 6:0. Protiv Cicipasa Nole ima 11:2.

Kada danas igra Novak Đoković?

Od 21 čas po našem, srednjoevropskom vremenu, igra se meč 2. kola Završnog mastera Novak Đoković ‒ Janik Siner, a taj susret možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti". 

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)