"MA, NEMAM PREDSTAVU ZAŠTO SU TO URADILI!" Neverovatno pravdanje Karlosa Alkaraza za poraz na Završnom mastersu u Torinu

Novosti online

13. 11. 2023. u 21:22

Dan nakon što je Novak Đoković pohod na poslednji ATP trofej u 2023. započeo pobedom, Karlos Alkaraz je Završni masters "otvorio" porazom. A onda je imao vrlo zanimljivo opravdanje za takav ishod, pa se potom posvetio i - Noletu.

МА, НЕМАМ ПРЕДСТАВУ ЗАШТО СУ ТО УРАДИЛИ! Невероватно правдање Карлоса Алкараза за пораз на Завршном мастерсу у Торину

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, osmi igrač sveta, Aleksander Zverev, pobedio je Alkaraza posle preokreta.

Debitant na ovom nadmetanju, mladi Španac koji se i prošle godine kvalifikovao ali potom morao da odustane usled povrede, ovako je objasnio zašto je izgubio:

- Nemam predstavu zašto su stavili ovakvu podlogu na kraju godine! Pa, svi dosadašnji turniri koje smo igrali na betonu bili su mnogo, mnogo spori. A onda dođemo ovde, na "ATP finale" i stave nam ovakav teren, toliko brz. Ne razumem zašto! - pitao se Alkaraz.

Alkaraz: Novak Đoković? Neverovatan!

Upitan je superatalentovani španski teniser za mišljenje o tome što ga je Novak Đoković pobedio u trci za najbolje rangiranog tenisera na kraju kalendarske godine. I, Alkaraz nije štedeo reči hvale:

- Čovek je izgubio samo pet mečeva za celu sezonu. To je neverovatno! Naravno da je zaslužio da godinu završi kao prvi na ATP listi. Mislim, osvojio je tri grend slema, igrao finale četvrtog, osvojio dva ili tri mastersa... Sve što mogu da kažem je da mu čestitam na tome što je osmi put najbolji teniser na kraju godine. Imao sam i ja mogućnost (da ostane u trci za liderskom pozicijom) na prethodnom turniru, ali tu priliku nisam iskoristio... Boriću se naredne sezone da dođem do šanse da ja budem najolji - zaključio je Karlos Alkaraz.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)