KAKAV IZGOVOR! Karlos Alkaraz pokušao da se "opere", pa još više zabrljao

Novosti online

01. 11. 2023. u 09:00

Španski teniser Karlos Alkaraz eliminisan je u drugom kolu mastersa u Parizu, pošto ga je sinoć pobedio Rus Roman Safijulin sa 2:0 (6:3, 6:4).

КАКАВ ИЗГОВОР! Карлос Алкараз покушао да се опере, па још више забрљао

FOTO: Tanjug/AP

Španac je bio više nego utučen posle meča i poraza koji niko nije očekivao

- Jednostavno se nisam osećao dobro na terenu. Mnogo stvari treba poboljšati, mnogo je stvari koje moram da uvežbam. Nisam se dobro kretao. U razmenama mislim da sam imao dobar kvalitet udaraca. Ali fizički, u delu kretanja, moram mnogo da napredujem. Nije me uopšte iznenadio, jer sam znao da igra na odličnom nivou poslednjih nekoliko meseci, pobeđuje ozbiljne igrače, dolazi do finala. Znao sam da će igrati na visokom nivou - rekao je Alkaraz.

A onda je Karlos pokuša da se izvadi.

- Ne znam što je ovako teško igrati u Parizu, verovatno jer je sezona dugačka i to utiče na moju igru. Ali ne znam, mislim da se često dešavaju iznenađenja, možda zato što je kraj sezone i igrači su umorni? Kada pričam o sebi, ne znam iskreno, moram da shvatim to kako bih bio bolji sledećih godina - naglasio je mladi teniser koji je mnogo mlađi od Novaka Đokovića koji se nikada nije vadio na umor i dugačku sezonu. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini