"ZDRAVO, LJUDI..." Olga Danilović saopštila katastrofalne vesti

Novosti online

05. 10. 2023. u 13:22

Srpsku teniserku Olgu Danilović, 108. igračicu sveta, zbog povrede kolena jedno vreme nećemo gledati na terenu.

ЗДРАВО, ЉУДИ... Олга Даниловић саопштила катастрофалне вести

Tanjug/AP

Srpkinja se oglasila na društvenim mrežama i potvrdila da ide na pauzu kako bi imala dovoljno vremena da zaleči povrede koje je dugo muče.

- Zdravo, ljudi, samo sam želela da podelim malo novih informacija o tome gde sam sa mojim tenisom u ovom trenutku. Patila sam od par povreda već neko vreme i pokušala sam da igram uprkos tome, ali došla sam do tačke da je previše teško. Znala sam da mi je potrebno neko vreme da poradim na tim povredama i da ih rešim kako bi trebalo da bih mogla da igram konstantno na svom najvišem nivou. Videla sam se sa mnogo doktora da bih pokušala da rešim i da razumem koji je put najbolji i sada osećam da sam konačno na pravom putu da mi bude bolje. Biće potrebno neko vreme, ali radim naporno da se vratim potpuno spremna što je pre moguće. Hvala vam svima na podršci i vidimo se uskoro na terenu - napisala je Danilovićeva.

Olga je poslednja tri takmičenja završila nakon prvog meča, na Ju-Es openu, turnirima u Lozani i Palermu. Poslednji trofej osvojila je u julu, kada je trijumfovala u švedskom Baštadu, nakon što je u finalu pobedila  Emu Navaro (2:1).

Inače, srpska teniserka i slovenački golman Jan Oblak mesecima uživaju u ljubavi, pa ne sumnjamo da će imati podršku tokom oporavka. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!