SRBIN JE ODRŽAO OBEĆANJE! Novak Đoković ustao pre sedam, samo da čuje tu buku (FOTO+VIDEO)

Novosti online

29. 09. 2023. u 09:52

NOVAK Đoković se nalazi u Italiji, gde je fokus sa tenisa prebacio na golf, oprobao se Srbin u još jednom sportu rezervisanom za elitu i pokazao zavidno umeće.

СРБИН ЈЕ ОДРЖАО ОБЕЋАЊЕ! Новак Ђоковић устао пре седам, само да чује ту буку (ФОТО+ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

U sredu je Novak učestvovao na egzibiciji, a jutros se na terenima pojavio i kao navijač. 

Naime, najbolji svetski teniser održao je obećanje. Probudio se pre 7.00 jutros kako bi na terenima "Marko Simone", prisustvovao početku Rajder kupa, jednog od najvećih golf takmičenja koje se ove godine odigrava pokraj italijanske prestonice Rima.

- Igrao sam mnogo više golf pre nego što sam postao roditelj, ali poslednjih sedam ili osam dana igrao sam pet puta. Nikada nisam imao tako intenzivnu nedelju u golfu. Imao sam nekoliko časova na lokalnom kursu sa devet rupa koji imamo u Srbiji - izjavio je Đoković prvog dana Rajder kupa u Rimu:

- Očigledno se osećam mnogo ugodnije sa reketom dok udaram tenisku lopticu, ali mislim da nisam loše prošao kao golfer. Ostajem nekoliko dana i moram da doživim ovu jedinstvenu atmosferu u petak u 7.00 ujutro. Čuo sam da je to neverovatna, neverovatna buka i nešto što je sasvim jedinstveno za doživeti, tako da sam počastvovan što sam ovde - zaključio je Đoković.

Đoković je snimljen kako na samom terenu ćaska sa Velšaninom Geretom Bejlom! Njih dvojica su bili članovi iste ekipe na egzibiciji koja se odigrala u sredu.

Bejl je mnogo iskusniji u golfu, budući da se veoma aktivno bavi njime otkako se ovog leta oprostio od aktivnog igranja. Čak je osvojio i neke turnire, na amaterskom nivou.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave