"VODIO SAM PROTIV NOVAKA" Đoković oduševio Barbaru Šet, evo šta posebno voli kod Srbina

Novosti online

01. 09. 2023. u 17:41

BERNABEU Zapata Miraljes bio je lak plen za Novaka Đokovića. Srbin je odigrao još jedan meč koji je oduševio planetu. Zato je samo reči hvale o Srbinu imala Barbara Šet, teniski ekspert "Eurosporta"

ВОДИО САМ ПРОТИВ НОВАКА Ђоковић одушевио Барбару Шет, ево шта посебно воли код Србина

Tanjug/AP

Ona je za portal "Novosti" prokomentarisala drugo kolo u kome je, od ponedeljka, prvi teniser sveta, snage odmerio sa Špancem, Zapatom Miraljesom. 

- Volim da slušam Novakove intervjue na terenu. I dalje se kreće kao mladić, iako je sada možda stariji čovek! Bilo je teže protiv Španca zbog vremenskih uslova. Svaki put kada izađe na teren uslovi su drugačiji, a to utiče i na odskok lopte. Novak je to sjajno podneo. 

FOTO: novosti/Instagram/Tviter/Privatna arhiva

Detaljnije je, popularna Babsi, analizirala njegovu igru. 

- Najuzbudljiviji je bio prvi set u kome je Zapata Miraljes imao dve brejk lopte na 15:40. Ne mogu se mnogi pohvaliti "vodio sam protiv Novaka Đokovića". Nole je pronašao svoju igru u drugom setu, riternirao je mnogo bolje u drugom setu. Nakon toga igra je išla isključivo u jednom smeru. Koristio je ceo teren, a Špancu je bilo teško da pronađe način da igra protiv njega, istakao je.  

Inače, dešavanja i najnovije vesti sa Ju-es opena pratite na portalu "Novosti", a mečeve u direktnim prenosima na Eurosportu. 

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)