VREME JE ZA NOVI TENISKI SPEKTAKL: Poznato kad Đoković i Alkaraz igraju finale Sinsinatija

Novosti online

20. 08. 2023. u 08:29

NOVAK Đoković plasirao se u finale Sinsinatija, a za treću titulu u Ohaju igraće protiv Karlosa Alkaraza. Poznat je termin ovog teniskog klasika.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА НОВИ ТЕНИСКИ СПЕКТАКЛ: Познато кад Ђоковић и Алкараз играју финале Синсинатија

Tanjug/AP

Srbin i Španac će na terenu biti od 22.30 po srednjeevropskom vremenu. Pre njih odigraće se meč za trofej kod teniserki. Duel Koko Gof - Karolina Muhova počinje u 19.30.

Biće ovo četvrti međusobni susret Noleta i Karlosa, momak iz Mursije vodi sa 2:1. Oni su se ove sezone sastati dva puta i ishod je 1:1. Beograđanin je pobedio u polufinalu Rolan Garosa, dok se mladi 20-godišnjak revanširao u finalu Vimbldona.

Kada je u pitanju Sinsinati zanimljivo je to da je Alkaraz svaki meč do finala dobio igravši tri seta, dok je Đoković svaki duel dobio u dva, uz jednu predaju rivala.

Podsetimo, Novak je ovaj turnir iz serije 1000 do sada osvojio dva puta. Najpre je trijumfovao 2018. godine, a potom i 2021.

BONUS VIDEO: PARIZ JE NjEGOV: Novak Đoković "prošetao" pehar Rolan Garosa Parizom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?