VELIKA TENISKA SENZACIJA: Karlos Alkaraz se nervivaro i izgubio u četvrtfinalu Toronta

Novosti online

12. 08. 2023. u 08:03

DOŠAO je Karlos Alaraz u Toronto u strašnoj formi rešen da nastavi da pobeđuje, ali neočekivano je zaustavljen već u četvrtfinalu kanadskog mastersa od Tomija Pola sa 6:3, 4:6, 6:3.

ВЕЛИКА ТЕНИСКА СЕНЗАЦИЈА: Карлос Алкараз се нервиваро и изгубио у четвртфиналу Торонта

FOTO: Tanjug/AP

Španac je bio u seriji od 14 pobeda pre početka ovog turnira. Ipak, od starta nadmetanja je delovalo da to nije onaj Alkaraz. Na startu je trijumfovao u dva seta protiv Bena Šeltona, potom je nakon preokreta nekako savladao Huberta Hurkača, ali Amerikanca nije mogao.

Najbolji igrač sveta je u prvom setu čak tri puta izgubio set, što je nesvojstveno njemu. Uspeo je i on da napravi jedan brejk, no to nije bilo dovoljno da odličnog Pola.

Trgao se Alkaraz u drugom segmentu, oduzeo je servis rivalu u sedmom gemu bez izgubljenog poena. Bilo je i u ovom delu meča trzavica, ali 20-godišnjak iz Mursije je imao odgovor na dobru igru protivnika.

Očekivalo se da će novi šampion Vimbldona slomiti otpor u trećem setu. Ipak, drugačije planove imao je 14. na ATP listi. Jedini brejk je napravio u šestom gemu i potom održao tu prednost. 

Posebno je upečatljivo bilo to da je Alkaraz bio veoma nervozan, posebno od trenutka kada stvari na terenu nisu bile onakve kakvim se nadao.

Pol će u polufinalu igrati protiv Janika Sinera, dok se u drugom okršaju sastaju Alehandro Davidovič Fokina i Aleks de Minor.

BONUS VIDEO: PARIZ JE NjEGOV: Novak Đoković "prošetao" pehar Rolan Garosa Parizom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije