NOVAK Đoković se plasirao u četvrto kolo Vimbldona 2023. On je protiv Stanislasa Vavrinke upisao ubedljivu pobedu 3:0 ( 6:3, 6:1 7:6)

Komentari (10)

Ljubomir

07.07.2023. 19:18

Satnica se sve cesce pomera i zbog duzine trajanja meceva u obe konkurencije.Ako se gem u proseku igra 4 minuta a na Vimbldonu i krace,interesantno je da ove godine toliko dugo traju gemovi tj mecevi

Kalesu

07.07.2023. 23:54

Nole je ispunio Stanu želju, da nastavak turnira odgleda na miru! I, da vas podsetim, da je Vavrinka zvanično promenio svoje rođeno ime Stanislas u skraćeno Stan.

Miro Markov

08.07.2023. 04:21

Онај спортиста којег патријарх Павле благослови, томе ће бог да помогне у свим његовим спортским биткама. А Новак је био тај срећник. Нека му се сви напори позлате како за његову породицу, фамилију и свеколики србски народ. Већина Срба није свестна каквог човека и спортисту ми имамо у наше време. Пре њега није било ни једног а по свему судећи, после његовог повлачења, вероватно да нећемо дуго имати неог другог. Отуда, радујмо се сада све више и више његовим текућим победама. Напред Ноле, Тебе Срби воле и за Тебе се богу моле.

La peppe

08.07.2023. 09:48

@Petar - Buraz, tata je penzionisan odavno. Od njegove nadmoci polako ostaje prasina. Jos ako Nole ”pokupi med” na wimbldonu ne ostade nista tvome tatku!

Bojan

08.07.2023. 20:26

Vavrinka je veliki igrač, trostruki pobednik grend slemova. U svojim najboljim danima, znao je dobro na namuči Novaka, pa i da ga pobedi u velikim finalima. Sada je zašao u godine i izmučen je povredama i operacijama, ali zaslužuje veliko poštovanje jer je igrao svoj najbolji tenis protiv najboljih i u najvećim prilikama i nikad nije zazirao ni od koga. Igrao je protiv najvećeg šampiona tenisa svih vremena, čoveka čelične volje i prisustva i uradio je šta je mogao, a šanse nije imao, i sam je rekao. Ovi omladinci što su ostali neka drže gaće. Idu na najvećeg.