KECMANOVIĆ POČEO ZALET ZA VIMBLDON: Miomir prekinuo crni niz

Novosti online

26. 06. 2023. u 17:05

SRPSKI teniser Miomir Kecmanović pobedom je počeo turnir u Istbornu. On je bio bolji od Jibinga Vua sa 7:6(4), 7:6(5).

КЕЦМАНОВИЋ ПОЧЕО ЗАЛЕТ ЗА ВИМБЛДОН: Миомир прекинуо црни низ

Foto: EPA-EFE/Sander Koning

Trenutno 41. na ATP listi je ovim trijumfom prekinuo seriju od četiri vezana poraza, a takođe ovo mu je bila prva pobeda na travi ove sezone. Prethodno je gubio u prvom kolu Hertogenboša i Kvinsa.

Koliko je meč bio izjednačen najbolje pokazuje činjenica da su oba seta rešena u taj-brejku. U prvom setu Srbin je prvi stigao do brejka, ali je izgubio servis pri rezultatu 5:4. Ipak, uspeo je da se podigne i osvoji prvi deo meča.

Drugi segment susreta je počeo brejkom Kineza. Tu prednost je čuvao do osmog gema. Odluka je morala da padne u taj-brejku koji je Kecmanović odlično počeo (5:1). Uspeo je Vu da se dođe do 6:5, ali nije do potpunog preokreta.

Miomir će u drugom kolu igrati protiv pobednika meča Brendon Nakašima - Aleksandar Vukić.

Podsetimo, nakon ovog turnira Mišu očekuje učešće na Vimbldonu (3. - 16. jul).

BONUS VIDEO: PARIZ JE NjEGOV: Novak Đoković "prošetao" pehar Rolan Garosa Parizom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)