VELIKE REČI MILJENIKA TENISKE PUBLIKE: "Novak Đoković? Mnogi žele instant slavu, a on..."

A. I.

21. 06. 2023. u 16:15

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković, upisao je zlatnim slovima svoje ime u udžbenike teniske istorije. Osvojio je 23. grend slem, te tako postao igrač sa najviče mejdžorsa u istoriji.

ВЕЛИКЕ РЕЧИ МИЉЕНИКА ТЕНИСКЕ ПУБЛИКЕ: Новак Ђоковић? Многи желе инстант славу, а он...

FOTO: Tanjug/AP

Nisu na čestitke Novaku Đokoviću bili imuni ni Rodžer Federer, kao ni Rafael Nadal. Poslednji u nizu koji je govorio o dostignućima neverovatnog Srbina je Mansur Bahrami.

Iranac je putem Instagrama uputio čestitku Novaku.

- Neverovatno dostignuće, dragi Novače, velike čestitke. Živimo u doba u kome mnogi žele instant slavu bez ikakvog truda. Srećom, još uvek postoje oni koji posvećuju svoje vreme i vredan rad kako bi dostigli najviše domete, a to je prava inspiracija za sve, istakao je Bahrami.

Iranski teniser Mansur Bahrami je važio za jednog od najvećih šoumena u svetu tenisa. Iza sebe nije imao značajnijih uspeha, ali je uvek bio omiljen među navijačima.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)