OGLASILI SE SA VIMBLDONA! Evo šta kažu o sramnom potezu ponižavanja Novaka Đokovića

Novosti online

21. 06. 2023. u 10:51

SRAMAN potez čelnika Vimbldona da preskoče Novaka Đokovića u najavi turnira je i te kako imao odjeka, naročito na Balkanu.

ОГЛАСИЛИ СЕ СА ВИМБЛДОНА! Ево шта кажу о срамном потезу понижавања Новака Ђоковића

FOTO: Tanjug/AP

Naime, oni su u zvaničnom video-spotu samo na sekund prikazali Novaka Đokovića, kao nekog statistu, a ne čoveka koji u poslednjoj deceniji suvereno vlada Ostrvom, a neke druge tenisere su isticali kao glavne uloge koji nemaju ni mečeva na Vimbldonu kao Đoković titula.

I tu nije bio kraj, na zvanični poster nisu nikako ni stavili Srbina, pa su posle ispravili to. Nema govora da su sa Ostrva hteli da ponize Novaka.

Sport klub je tim povodom uputio pitanje Vimbldonu na tu temu i ubrzo im je stigao odgovor iz Ol Ingland klaba:

- Izuzetno smo ponosni što se Novak pojavljuje u našem promotivnom spotu i što je predstavljen kao jedan od šampiona kojem drugi igrači treba da budu izazivači. Kreativno, završna scena promo spota ima u sebi nekolicinu singl igrača koji su pozicionirani kao izazivači, te stoga nema ni Novaka ni Jelene u tom trenutku - glasio je ovaj poprilično nemušt odgovor Vimbldona.

Pokušali su Englezi da se operu, ali slabo im ide.

- Kako se približavamo turniru, a i tokom njega, Novak će imati istaknuto mesto unutar naše strategije. Takođe, sigurni smo da su navijači oduševljeni time što su na našim društvenim mrežama poslednjih nedelja videli mnogo objava kojima se proslavlja njegov najnoviji grend slem uspeh, kao i "premotavanje" na njegovo slavlje s porodicom na Centralnom stadionu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

AMERI SU ZAPANJENI: Ovo što je Nikola Jokić bez lopte uradio najboljem defanzivcu NBA lige - nisu mogli ni da sanjaju (VIDEO)