PRIČA KAO NIJEDNA DRUGA: Kako je "tamo neki mali iz Srbije" postao "Novak Đoković - najbolji teniser svih vremena" (VIDEO)

Novosti online

11. 06. 2023. u 20:29

NOVAK Đoković je osvajanjem rekordne, 23. grend slem titule, na Rolan Garosu 2023. ušao u istoriju tenisa, a upravo je Otvoreno prvenstvo Francuske rešilo da podseti svet na nestvaran niz koji je Srbin ostvario u "belom sportu".

ПРИЧА КАО НИЈЕДНА ДРУГА: Како је тамо неки мали из Србије постао Новак Ђоковић - најбољи тенисер свих времена (ВИДЕО)

Tviter / Rolan Garos

Podsetimo, iako nije počeo najbolje finale Rolan Garosa, Novak Đoković ga je rešio u svoju korist pobedivši Kaspera Ruda, a nakon toga su čelnici pomenutog nadmetanja objavili sjajnu stvar.

U jedan minut video-kompilacije uspeli su da ubace kako je Nole izgledao u sva 23 grend slem finala u kojima je trijumfovao, i to sve uz naslov "Priča kao nijedna druga".

A podsetimo, triput je osvajao Nole pehar na pariskoj šljaci, baš kao i Ju-Es open, u sedam navrata bio je šampion Vimbldona, a rekordnih deset titula ima sa Australijan opena.

Od tenisera koji je (na fotografiji iznad) bio dečak kada je debitovao na Rolan Garosu, do najboljeg u istoriji "belog sporta", to putovanje izgledalo je - ovako:

 Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)