NA TRENINGU KAO NA MEČU: Ovako se Novak Đoković pripremao za istorijski dvoboj s Aklarazom (FOTO)

Na 30 stepeni Celzijusa u hladu trenirao je Novak Đoković danas punim intezitetom na terenu broj 5 u okviru kompleksa Rolan Garosa.

НА ТРЕНИНГУ КАО НА МЕЧУ: Овако се Новак Ђоковић припремао за историјски двобој с Акларазом (ФОТО)

Foto: Goran Čvorović

Tribine su bile krcate, kao da se igra pravi meč. Loptice je žestoko razmenjivao sa svojim standardnim sparing partnerom Karlosom Gomesom Ererom.

Novakov trener Goran Ivanišević tražio je od Erere da vraća nešto više bekende, a Novak je alternirao serije ovih udaraca zajedno s forhendima, po nekoliko u nizu, svom silinom.

Uvežbavanje za sutranašnji meč protiv Alkaraza trajalo je pola sata duže nego što je bilo predviđeno, a Đoković je na terenu proveo dva sata. Dok je prebacivao lopticu, publika je navijala kao na meču.

Sve se završilo spajanjem stisnutih pesnica celog tima u kome su još i Marko Paniki, Miljan Amanović i Stiven Šašijan, a zatim i potpisivanjem mnogobrojnih autograma, a onda je Novak krajnje skoncentrisan otišao u svlačionicu da kuje taktiku za polufinale protiv Španca.

Foto: Goran Čvorović

 

  

Foto: Goran Čvorović

 

Foto: Goran Čvorović

 

Foto: Goran Čvorović

 

Foto: Goran Čvorović

 

Foto: Goran Čvorović

 

Foto: Goran Čvorović

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)