KRAJ BAJKE ĐOKOVIĆEVOG OBOŽAVAOCA: Sjajan je Ečeveri, senzacija Rolan Garosa, osvajaće turnire - ali ne ove nedelje

Sjajan otpor pružio je danas u četvrtfinalu Rolan Garosa Argentinac Tomas Martin Ečeveri (88. na ATP) velikom favoritu Nemcu Aleksandru Zverevu (22. nosilac), ali nije mogao više od časnog poraza – 6:4, 3:6, 6:3, 6:4.

КРАЈ БАЈКЕ ЂОКОВИЋЕВОГ ОБОЖАВАОЦА: Сјајан је Ечевери, сензација Ролан Гароса, освајаће турнире - али не ове недеље

Foto: Goran Čvorović

Publika je na prepunom "Šatrijeu" uglavnom bila za tri godine mlađeg iznenadnog učesnika na ovom stepenu takmičenja, priželjkujući senzaciju, više tenisa i, bar, peti set.

Ipak, Saša Zverev, koji je na ovom istom mestu prošle godine napustio u bolovima polufinale protiv Nadala posle teške povrede zgloba, nije dozvolio iznenađenje.

- Igrao je izuzetno dobro. Viđaćemo ga često na ovom nivou. Može da bude "top ten" igrač i osvaja turnire – pohvalio je Zverev svog protivnika, i ujedno dobio stojeće ovacije stadiona za pruženu igru.

Ečeveri je, inače, poznat po tome što mu je Novak Đoković veliki idol. Publika ga je na izlasku nagradila velikim aplauzom.

U drugom četvrtfinalu, večeras igraju Norvežanin Kasper Rud (4. nosilac) protiv Danca Holgera Runea (6. nosilac).

Foto: Goran Čvorović

 

Foto: Goran Čvorović

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KECMANOVIĆ PAKUJE KOFERE, IDE KUĆI: Posle maratonske borbe eliminisan iz Bukurešta