TENISER NA SUDU ZBOG ZLOSTAVLJANJA DEVOJKE: Napravio senzaciju na Rolan Garosu, pa brzo morao kući da se vrati

Novosti online

07. 06. 2023. u 10:41

Brazilski teniser Tijago Sejbot Vild pojavio se pred sudom u Rio de Žaneiru da odgovara na optužbe bivše devojke za psihičko i fizičko zlostavljanje.

ТЕНИСЕР НА СУДУ ЗБОГ ЗЛОСТАВЉАЊА ДЕВОЈКЕ: Направио сензацију на Ролан Гаросу, па брзо морао кући да се врати

TV Eurosport

Kako je saopštilo brazilsko pravosuđe, Sejbot Vild je odmah posle poraza u trećem kolu Rolan Garosa u Parizu od Jošihita Nišioke u ponedeljak otputovao u Rio de Žaneiro kako bi se pojavio pred sudom. A treba istaći i da je napravio možda i najveću senzaciju na turniru, kada je eliminisao Danila Medvedeva.

Brazilac je optužen da je 2021. godine psihički i fizički zlostavljao svoju tadašnju devojku Tajanu Limu, sa kojom je bio u vezi godinu i osam meseci.

Lima, influenserka sa 1,2 miliona pratilaca na Instagramu, objavila je na društvenim mrežama snimke verbalnog zlostavljanja i poruke za koje tvrdi da je dobila od tenisera, a optužbe su preneli brazilski mediji.

FOTO: Tanjug/AP

 

Sejbot Vild je na Rolan Garosu izbio u prvi plan pobedom protiv Rusa Danila Medvedeva, a na konferenciji za novinare u Parizu tada nije želeo da govori o optužbama.

"Mislim da ovde nemamo o čemu da raspravljamo i ne mislim da to pitanje treba postavljati", rekao je 172. teniser sveta.

On je pokrenuo sudski postupak protiv bivše devojke zbog nekih njenih objava na društvenim mrežama i zbog optužbi za iznudu i odlučan je da dokaže svoju nevinost, navedeno je iz njegovog tima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri