GEST SRPSKIH NOVINARA NA ROLAN GAROSU PREMA NOVAKU POSTAO VIRALAN: Strani novinari hvale prisan odnos Đokovića sa našim izveštačima

Iznenađenje koje su srpski novinari priredili Novaku Đokoviću u petak uveče posle njegove pobede u 3. kolu Rolan Garosa nad Špancem Alehandrom Davidovičem Fokinom, postalo je viralan na Frenč openu.

ГЕСТ СРПСКИХ НОВИНАРА НА РОЛАН ГАРОСУ ПРЕМА НОВАКУ ПОСТАО ВИРАЛАН: Страни новинари хвале присан однос Ђоковића са нашим извештачима

Foto: Goran Čvorović

Odmah posle ove epizode, strani novinari, koji su polako napuštali salu za konferencije, zastali su na izlazu, začuđeni onim što se događa.

Nedugo zatim, na "Jutjubu" se pojavio snimak celog događaja. Tim koji dovodi Novaka na konferencije za medije istovremeno je dozvolio izuzetak, da novinari fogografišu Novaka u sali s dobijenim "darovima".

Ubrzo posle toga, strani novinari prilazili su srpskim dopisnicima za radnim stolovima, da ih upitaju o čemu se zapravo radi. A kada su saznali, počeli su i sami da pišu svoje izveštaje, hvaleći prisne i prijateqske odnose koje Novak odr`ava s našim izveštačima.

Podsetimo, srpski novinari su priredili Novaku Đokoviću iznenađenje, kada su mu na konferenciju za medije doneli banane, vodu, urme i magnet. Svako mu je dao ponešto.

To je bila šala na njegovu kritiku od prošlog puta da ga tim ne razume na teneru i ne donosi mu to što traži. Od "Novosti" je dobio magnet Rolan Garosa, da tako "odglumi" Ajron Mena. Novaka je to dobro nasmejalo, a onda je pozirao sa poklonima.

BONUS VIDEO: ZVEČAN NAVIJA ZA NOLETA: Srbi okupljeni na protestu prate meč srpskog tenisera

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

KLIMATSKE PROMENE I OTAPANJE LEDNIKA: Kako spasti skijališta od nestanka