KAKAV ČOVEK! Đoković je tokom celog meča slušao dečaka koji mu dobacuje, a čim je pobedio - uradio je ovo (FOTO)

Novosti online

29. 05. 2023. u 16:50

NOVAK Đoković je sigurunom igrom krenuo u juriš na pehar Rolan Garosa, a njegov prvi nastupu na ovogodišnjem Otvorenom prvenstvu Francuske obeležio je i jedan mališan.

КАКАВ ЧОВЕК! Ђоковић је током целог меча слушао дечака који му добацује, а чим је победио - урадио је ово (ФОТО)

TV Eurosport

Podsetimo najpre, Nole je u Pariz došao kako bi postao prvi teniser sa 23 grend slem titule, a svog rivala u prvom kolu, Srbina iz Sjedinjenih Američkih Država, Đoković je savladao bez previše muka, ako se izuzme neočekivana neizvesnost u završnici.

Tokom tog duela, a naročito u trećoj deonici, "svako malo" bi se na tribinama oglašavao mali Francuz, koji bi dobacivao "Ale, Nole!" ("Napred Nole!"). Naravno, činio je to onda kada se i navijanje dozvoljava u tenisu, između poena.

Novak je strpljivo čekao da se duel završi, a čim je pobedio (i, na sjajan način - aplauzom ispratio izlazak mladog rivala s igrališta), srpski as je pohitao kao dečaku.

Dao mu je jednu od svojih znojnica, napravio s njim zajedničku fotografiju, a roditeljima koji su bili sa tim mališanom potpisao i autograme.

Novak Đoković daje poklon svom najmlađem navijaču na Rolan Garosu 2023 / TV Eurosport

Podsetimo, Novak je u petak saznao kakav put ga čeka do željene titule u Parizu, a žreb za Rolan Garos ga baš i nije "mazio".

Ako vas Novak Đoković zanima, pratite i dalje sve vesti o njemu i tenisu na sportskim stranicama portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Kad se Novak Đoković i Danil Medvedev sretnu na treningu na Rolan Garosu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!