"NEVEROVATAN JE!" Ono što je Novak Đoković uradio za Republiku Srpsku oduševilo i Britance i Australijance

Novosti online

14. 04. 2023. u 13:47

NOVAK Đoković je želeo da mu masters u Monte Karlu bude odskočna ATP daska za Rolan Garos, ali će formu na šljaci, za predstojeći grend slem, ipak više brušiti u Banjaluci. To je oduševilo neke njegove kolege.

НЕВЕРОВАТАН ЈЕ! Оно што је Новак Ђоковић урадио за Републику Српску одушевило и Британце и Аустралијанце

M. Vukadinović

Naime, teniser iz Australije Džon Milman i Britanac Lajam Broudi, oduševljeni su što će najbolji teniser sveta učestvovati na predstojećem turniru "Srpska open" i što je uspeo da ga "preseli" iz Beograda, za koji je prestala da važi privremeno dobijena licenca.

Prvobitno zakazano kao teniski čelendžer, banjalučko nadmetanje je "unapređeno" u turnir iz ATP serije 250, pa će se prvi put jedno takmičenje pod okriljem Asocijacije teniskih profesionalaca održati na tlu Bosne i Hercegovine.

Đoković je potvrdio dolazak na taj turnir, koji će se u Banjaluci održati od 17. do 23. aprila, a njegova najava oduševila je pomenute kolege iz belog sporta.

"Idemo! Ne mogu da dočekam!", napisao je Broudi i dodao:

"Novak ponovo pomaže, i to nakon što je dvaput za '250' turnire i čelendžere dao novac iz svog džepa tokom Kovida. Neverovatno!".

Australijanac Milman je tome dodao:

"Ovo je veoma tačno".

Uz pomenute igrače, očekuju se još i Andrej Rubljev - šampion prošlogodišnjeg Serbia opena, te Miomir Kecmanović, Laslo Đere, Borna Ćorić, Stan Vavrinka, Gael Monfis, Filip Krajinović, Rišar Gaske, Dušan Lajović....

Pratite i dalje sve vesti o Noletu i Srpska openu na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO - Ovako je Srđan Đoković proslavio Novakovu titulu u Melburnu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!