"IGRAČI ZABORAVLJAJU DA SU LJUDSKA BIĆA": Jedna od najboljih teniserki današnjice progovorila o tenzijama u svetu "belog sport"

Novosti online

08. 04. 2023. u 16:25

ONS ŽABER, teniserka iz Tunisa, nakon trijumfa nad Anom Kalinskajom dotakla se međuljudskih odnosa u današnjem svetu belog sporta.

ИГРАЧИ ЗАБОРАВЉАЈУ ДА СУ ЉУДСКА БИЋА: Једна од најбољих тенисерки данашњице проговoрила о тензијама у свету белог спорт

Foto: Profimedia

Ova 28-ogodišnja devojka, nekada druga na svetu, a trenutno peta na VTA listi, progovorila je o tenzijama koje postoje među današnjima igračima i igračicama.

- Igrači zaboravljaju da su ljudska bića i da je ovo samo tenis, nekada samo prođu i ne jave se. Kada se meč završi, možemo da se šalimo, idemo na večeru, na piće bilo šta, ali nisu svi takvi i nadam se da će se to promeniti. Ranije su svi bili fini, a sada ima mnogo tenzije među igračima, trebalo bi da bude mnogo više mira i ljubavi jer ima i bitnijih stvari u životu od tenisa - rekla je Tunižanka.

BONUS VIDEO: Ovacije "delija", Novak Đoković bodri Zvezdu protiv Valensije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)