"ČAK I SRBI IMAJU BOLJE USLOVE OD NAS": Hrvatski trener podigao region na noge

Novosti online

08. 04. 2023. u 12:27

TRENER fudbalera hrvatske Gorice, Željko Sopić (48) govorio je o tamošnjem fudbalu, a usput je pomenuo i stanje u srpskom fudbalu.

ЧАК И СРБИ ИМАЈУ БОЉЕ УСЛОВЕ ОД НАС: Хрватски тренер подигао регион на ноге

Foto: M. V.

Sopić je istakao da Hrvatska nema adekvatne uslove koji bi pratili rezultate koje ostvaruju "kockasti".

Žalosno je da imamo jedan stadion, to je Rujevica. On je nastao kroz privatnu inicijativu. Poljut treba rekonstruisati, Maksimir je neupotrebljiv. Dinamu treba novi stadion i zaslužuje ga. Ne znam da li su ljudi svesni da zemlje u regionu imaju bolje i bogatije stadione, kao i njihovu unutrašnjost. Mađarska je nemerljivo bolja, čak i Srbi, kojima smo mi uzor imaju bolje uslove za rad.

Radio je i na Bliskom istoku Sopić, u Al Aiunu, smatra da i tamošnji timovi rade u znatno boljim uslovima nego hrvatski timovi.

- HNS je sada krenuo nešto da gradi. Sada je 2023. godina, ja slušam iste priče od 1998. Najvažnije je da kada reprezentacija igra finale ili polufinale, za običan narod nema ulaznica. Političari su sve pobrali. Majstori, hajde nešto sagradite kada toliko želite da se slikate, rekao je Željko Sopić za "Gol.hr"

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)