PARTIZAN BEZ PRAVA NA KIKS: Pakleni raspored crno-belih u plej-ofu

Novosti online

08. 04. 2023. u 14:22

FUDBALSKI klub Partizan će kroz plej-of pokušati da obezbedi drugo mesto i kvalifikacije za ligu šampiona.

ПАРТИЗАН БЕЗ ПРАВА НА КИКС: Паклени распоред црно-белих у плеј-офу

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli se muče u tekućoj sezoni, a trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji Superlige Srbije. Tako su serijom loših rezultata, posebno u Humskoj, fudbaleri "parnog valjka" su došli u situaciju da bi mogli da ostanu bez kvalifikacija za elitu u konkurenciji još TSC-a iz Bačke Topole i Čukaričkog.

Tim Igora Duljaja u utorak gostuje Čukaričkom na Banovom brdu, gde nema prava na kiks.

U plej-ofu ekipu iz Humske čeka sedam finalnih mečeva.

Tamo ga čekaju presudne borbe, gde će svaka utakmica da bude "biti ili ne biti". U zavisnosti od epiloga regularnog dela, odnosno pozicije pred doigravanja, biće poznat i tačan raspored.

Međutim, već sada se zna da će ga izvesno čekati "večiti derbi" sa Crvenom zvezdom, ako bude drugi ili treći na Marakani, a onda i novi susreti sa direktnim rivalima.

Računajući i derbi, i nove duele sa TSC-om, izvesno u gostima, potom još jednim sa Čukaričkim, Vojvodinom, Novi Pazarom, Voždovcem, kao i kragujevačkim Radničkim ili Kolubarom.

BONUS VIDEO: Ćurkoviću nagrada „Mihajlo Andrejević – Andrejka” 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije