"MISLILA SAM DA JE GOTOVO, A ONO...": To može samo Novak Đoković

Novosti online

03. 04. 2023. u 12:00

Najbolji svetski teniser Novak Đoković stigao je u Monte Karlo, gde se priprema za učešće na narednom Mastersu.

МИСЛИЛА САМ ДА ЈЕ ГОТОВО, А ОНО...: То може само Новак Ђоковић

Foto: Printskrin

Pošto je gledao evroligaški meč Crvene zvezde na gostovanju Asvelu, u sredu, Nole je u subotu doputovao u Kneževinu i tamo već impresionirao svoju navijačicu.

Preciznije, žena po imenu Rakel podelila je na društvenim mrežama "priču" kako je upoznala Noleta čiji je fan još od Australijan opena 2008. godine.

- Znala sam da sam u njegovom gradu, nedelju dana pre događaja na kom treba da igra, i nadala sam se da ću ga videti. Ali zaista, kakve su bile šanse? U jednom trenutku sam se okrenula i videla Novaka Đokovića sa još jednim momkom. Razgovarao je telefonom na ulici i instiktivno sam izgovorila naglas njegovo ime. Međutim, nije me čuo i nekoliko sekundi kasnije nestao je u ekskluzivnoj zgradi. Bila sam obeshrabrena - počela je Rakel.

Ipak, nije ostala bez nade da bi mogla da se pozdravi sa idolom.

- Sat vremena kasnije, dok je moja prijateljica bila u prodavnici i kupovala neke stvari, ja sam izašla napolje i gle – Novak je krenuo u mom pravcu. Pozvala sam Ejrpil koja je pripremila kameru. Baš kao što sam i očekivala, Novak je bio topao i pristupačan kao i uvek. Pružio mi je ruku i slušao me je dok sam mu govorila šta mislim o njemu i njegovom tenisu.

Ona je objasnila i šta mu je poželela.

- Sledeće je Otvoreno prvenstvo Francuske, pa Vimbldon. Možete da prekinete ovu „dramu“ i nerešen GS status i postanete neprikosnoveni GOAT. Nadam se da će vam dozvoliti da igrate na US Openu u avgustu - završila je ona.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili