ĐOKOVIĆ DOBIO PROTIVNIKA: Poznato s kim Novak igra na startu Dubaija

Novosti online

26. 02. 2023. u 12:20 >> 12:23

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković ove nedelje igra na turniru ATP 500 serije u Dubaiju, koji je osvajao pet puta. Prošle godine zaustavljen je u četvrtfinalu, a 90 bodova za taj rezuultat već mu je brisano sa ATP liste. Kao prvi nosilac čekao je kvalifikanta u prvom kolu, a sada je saznao njegovo ime.

ЂОКОВИЋ ДОБИО ПРОТИВНИКА: Познато с ким Новак игра на старту Дубаија

FOTO: Tanjug/AP

Za plasman u drugo kolo Nole će se boriti protiv češkog tenisera Tomaša Mahača koji je do glavnog žreba stigao pobedivši drugog nosioca kvalifikacija, Mađara Martona Fučoviča, a zatim i osmog, Matea Arnaldija iz Italije.

Mahač je trenutno 120. igrač sveta, a najbolji plasman bio mu je 97. mesto, u decembru prošle godine. U karijeri je osvojio po četiri čelindžera i fjučersa, a na grend slemovima je stizao do drugog kola Australijan opena, dva puta.

Protiv Novaka nikada nije igrao, a protiv igrača koji su nekad bili u Top 10 ima skor 1:3. Jedinu pobedu ostvario je protiv Rišara Gaskea pre dve godine.

ATP turnir u dubaiju igra se za nagradni fond od dva miliona i 850 hiljada dolara.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!