BIVŠI RUS ZGROZIO TENISKI SVET: Đoković i Ivanišević su poznati po lomljenju reketa, ali Bublik je sve pretvorio u divljački čin (VIDEO)

Novosti online

09. 02. 2023. u 19:33

BIVŠI predstavnik Rusije, a sada Kazahstana, Aleksandar Bublik, doživeo je iznenađujući poraz od domaćeg igrača Gregorija Barera (6:4, 6:7, 7:6), a tokom meča priredio je zaista šokantne scene. Novak Đoković, i njegov trener Goran Ivanišević su poznati kroz karijeru kao igrači koji su polomili mnogo reketa, ali Bublik je učinio nešto što ni ovaj balkanski duo nije nikada u karijeri - ovaj često viđen teniski repertoar pretvorio je u potpuno divljanje.

БИВШИ РУС ЗГРОЗИО ТЕНИСКИ СВЕТ: Ђоковић и Иванишевић су познати по ломљењу рекета, али Бублик је све претворио у дивљачки чин (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Ovaj momak je na ATP turniru u Monpeljeu pri rezultatu - 6:0 za Francuza u taj-brejku odlučujućeg seta, potpuno izgubio živce. 

Nakon jednog izubljenog poena Bublik je započeo svoj šou i demolirao prvi reket. Potom je gunđao ka klupi, da bi zatim divljački uništio još dva reketa. Pod naletom besa i loših emocija, prosto je zgrozio publiku koja je u čudu posmatrala njegovo nervno rastrojstvo. Evo kako je sve izgledalo:

Na kraju Aleksandar Bublik koji igra za Kazahstan, iako je pre 25 godina rođen u Rusiji, u mestu Gatčina, doživeo je poraz. Bio je to njegov deveti uzastopni neuspeh.

Ovaj 196 centimetara visoki teniser je u fokusu teniske javnosti od trenutka kada se pojavio na velikoj sceni 2016. godine. Njegovi servisi su neobični, voli da servira iz ruke, inspirišu ga atraktivni potezi, a uživa i da se svađa sa sudijama.

MRZI TENIS

Aleksander Bublik je u intervjuu 2020. godine za list "Ekip" izjavio da mu je jedina motivacija za igranje tenisa novac.

- Mrzim tenis svim srcem! Da budem iskren, ne vidim ništa pozitivno u tome da budeš teniser uopšte. Igram samo za novac, da nema para, odmah bih prestao da igram tenis, ali do sada nisam dovoljno zaradio - rekao je Bublik, ali je nedavno promenio svoj stav:

- Nije bila šala što sam rekao da igram tenis za novac jer u tom konkretnom trenutku nisam uživao u onome što radim. Ali kako je vreme prolazilo, a prošlo je tri godine od tog intervjua, stvari su se mnogo promenile.

BONUS VIDEO - Ovako je Srđan Đoković proslavio Novakov trijumf na Australijan openu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri