"PRIPITI NOVAK UPADA NA ŽURKU..." Potpuno luda dešavanja sa finala Australijan opena! Otkrivene urnebesne scene nakon meča Đoković - Nadal

Novosti online

28. 01. 2023. u 22:32

ČUVENI teniski autor, Bastijen Fašan, otkrio je jednu zanimljivu priču, koja se tiče nastupa Novaka Đokovića na Australijan openu. Pre više od 10 zima u finalu prvog grend slema u godini rekete su ukrstili Rafael Nadal i najbolji srpski teniser, a Fašan je tada bio prisutan u Melburnu.

ПРИПИТИ НОВАК УПАДА НА ЖУРКУ... Потпуно луда дешавања са финала Аустралијан опена! Откривене урнебесне сцене након меча Ђоковић - Надал

FOTO: Tanjug/AP

Francuz ni dan danas ne može da zaboravi šta se tada dogodilo, nakon što su dva velika rivala vodila bitku blizu šest sati, a Nole je iz nje izašao kao pobednik.

- Moja omiljena anegdota sa Australijan opena - posle pet sati i 53 minuta dugog finala protiv Nadala 2012, Đoković je bio toliko dehidriran da su mu zvaničnici dali pivo da bi mogao da mokri zbog anti-doping kontrole. Međutim, Đoković obično nikad ne pije alkohol, tako da je u 3.30 ujutru pripit Novak upao na žurku volontera, popeo se na podijum, uzeo mikrofon i počeo da viče: "I'm on a highway to hell" (čuveni hit benda 'ACDC'"). "Posle šest i više sati na terenu i dva sata na anti-doping kontroli, uz konferenciju za novinare koju je tek trebalo da odradi, Đoković je pružio volonterima najbolji provod u životu. Bilo je to legendarno! - dodao je Fašan.

Zaista šokantan potez da organizatori turnira učesnike finala nude alkoholom. Poznato je da Nole ne pije, pa nema dileme da je i mala količina piva imala snažan efekt na njega te večeri.

Nadajmo se da će u sličnoj euforiji i raspoloženju imati priliku da i po 10. put u karijeri podigne trofej namenjen osvajaču grend slema u "zemlji kengura", sa koje je prethodne godine sramno deportovan.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZVEREV PONOVO POLUDEO: Evo šta je uradio nemački teniser