Novak Đoković se plasirao u finale Australijan opena, deseti put u karijeri, a uoči njegove završne ovogodišnje borbe za desetu grend slem titulu Melburnu, dešavale su se, a i dešavaju se, vrlo zanimljive stvari u Australiji. Jedna od njih je vezana za njegovog oca, Srđana, koji je prekjučerašnjim potezom izazvao gnev mnogih u australijskoj (i ne samo tamošnjnoj) javnosti, ali se onda u jednom od vodećih australijskih medija desilo pravo malo čudo.

Komentari (11)

meda

27.01.2023. 17:32

Podrška za Srđana Đoković, Noleta.... Pozdrav za Ruse.... Da li vidite da druga strana su sa fašistički delovanjem, nacistički, terorističkim....

Romi

27.01.2023. 22:12

I da je Novak igrao pod ukrajinskom zastavom isto bi ga mrzili kao do sada jer ne mogu da prihvate da je najbolji na svijetu.Ne mogu oni njihovom propagandom natjerati nikoga da pocne mrziti Ruse.

Boris

27.01.2023. 22:47

Kako neko misli da menja osecanja ljudi.Kako promeniti npr.gosp.Srdjana i njegova osecanja pa normalno tesko i nikako.Mozda bi im bilo bolje da se pozabave jednim narodom na Balkanu mislim na Hrvate koji ne mogu da bilo sta proslavljaju ili da funkcionisu bez nacizma pa u tom narodu se i rodjendani deci slave uz "pesme" baci bombu pobi bandu preko izvora ili o Maksovim mesarima tu je izvor nacizma vec 80 g.a 33 g.javno se ispoljava i niko nista o tome.Oni postignu uspeh u fudbalu na SP i slavlje i urlici "Za dom spremni"

NIKOLALONDONKRAJINA

29.01.2023. 01:24

POKRSTAVANJE... Hrvati od 1941 godine a i ranije, pa sve do danas pokrstavaju Srbe u hrvatskoj . Odnosno jos ono malo Srba sto je tamo ostalo zivjeti . A Fasizam iz Evrope koji se vise u opste ne krije, pokusava to uciniti sa svim pravoslavnim norodima u Evropi .

Nina

29.01.2023. 13:36

Jedini žal je što Srle nije napravio deset sinova, a ne samo tri. Ali nadam se da će njegovi sinovi imati još dece, koji će nas uveseljavati činiti ponosnim bas kao Nole!