NOVAK Đoković je fantastično odigrao u drugoj polovini 2022. godine, osvojio i Završni masters turnir u Torinu, čime je na najbolji način najavio povratak na omiljeni grend slem, Australijan open. On počinje sledećeg meseca, a u tu zemlju je stigao ove srede. Stigle su i prve reakcije lokalnog javnog mnjenja o povratku AusOpen rekordera.

Ivan

27.12.2022. 17:41

Novaku želim puno sreće i uspeha! A što se tiče tih neljudi iz Australije, oni su se pokazali kakvi su i kod mene su završili za sva vremena. Uvek ću biti protiv njih!

Ksenija

28.12.2022. 08:38

То све није никаква новост. Новак никад није био популаран у Аустралији. Аустраликски медији су већ од саме његове појаве били крајње непријатељски настројени. Преувеличавани су све прилике када год је могло да се каже ишта негативног о њему, а игнорисали било шта позитивно. И победе на АО су више искоришћене да се пише о томе како и зашто није победио Федерер, него да се каже како и зашто је победио Новак. На вести о Новаковој победи дали би једну реченицу, са све Федереровом фотографијом на пола стране. Зато и не чуди однос Аустралијанци. На томе се годинама здушно радило. Питање је зашто Новакове ПР тим није успео ништа да промени за све те године.

viki

28.12.2022. 13:39

Divno je što će Igrati. Njegove pobede su pobede svih nas. Toliko nam je radosti doneo svih ovih godina! Nažalost, mnogi će početi da ga cene tek onda kad bude prestao da igra!