ČUVAJTE SE, KENGURI! Novak Đoković sleteo da pokori Australiju

Novosti online

27. 12. 2022. u 12:35

SRPSKI teniser Novak Đoković doputovao je danas u Australiju, nešto manje od godinu dana otkako je deportovan iz te zemlje pošto je odbio da se vakciniše protiv virusa korona.

ЧУВАЈТЕ СЕ, КЕНГУРИ! Новак Ђоковић слетео да покори Аустралију

Foto: Instagram

"Želimo mu dobrodošlicu u Australiju. Mislim da dok sad razgovaramo, da on putuje u Adelejd i mislim da će on ponovo biti igrač koga morate da pobedite ako želite da osvojite titulu", rekao je Tajli, pre nego što je Teniski savez Australije potvrdio da je Đoković doputovao.

Prvi grend slem turnir u sezoni Australijan open održaće se od 15. do 29. januara u Melburnu.

Devetostrukom šampionu Đokoviću je početkom januara zabranjeno da brani titulu u Melburnu, pošto nije bio vakcinisan protiv koronavirusa, što je bilo obavezno za ulazak u Australiju.

On je tada deportovan i bilo mu je zabranjeno da tri godine uđe u zemlju, ali je ta zabrana u novembru ukinuta.

Peti teniser sveta će prvo igrati na turniru u Adelejdu, koji počinje u nedelju.

"U prošlosti sam uvek imao šansu da snažno počnem takmičarske sezone u Australiji i volim da igram tamo", rekao je Đoković u petak u Dubaiju.

"Posle onoga što se desilo prošle godine, nadam se da ću dobiti pravu dobrodošlicu i da će mi to pomoći da igram najbolji tenis", dodao je osvajač 21 grend slem titule.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024