KRALJ SE VRAĆA U AUSTRALIJU: Poznato kada Novak Đoković dolazi na mesto sramne torture

Novosti online

27. 12. 2022. u 08:48

Već na startu 2023. godine Novak Đoković ima šansu da nadoknadi sve što je propustio tokom godine na isteku. Najboljeg srpskog sportistu očekuje australijska tura, najpre na turniru iz serije 250 u Adelejdu, a onda i na Australijan openu u Melburnu od 16. do 29. januara.

КРАЉ СЕ ВРАЋА У АУСТРАЛИЈУ: Познато када Новак Ђоковић долази на место срамне тортуре

Foto: Profimedia/AP

Sada je poznato i kada se Srbin vraća na mesto gde su mu pre nešto manje od godinu dana napravili pakao od života. Iz Tenis Australije objavili su i da će Đoković u Adelejd stići u utorak.

- Tenis Australija je potvrdio da će Novak Đoković stići u utorak. On će novu sezonu startovati u Adelejdu sledeće sedmice - napisao je Mihail Samulski na društvenim mrežama.

Novak je pobedio 19 mečeva u nizu u Australiji, 47 od poslednjih 49, 72 od 75 mečeva. Impozantne brojke koje će početkom 2023. godine, nadamo se, još više popraviti...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)