NOVAK ĐOKOVIĆ OTVORIO DUŠU: Kontroverzna događanja iz Australije su ostavila gorak ukus u ustima našeg asa

Novosti online

20. 11. 2022. u 15:51

TENSIKOM planetom nedavno je odjeknula vest da će Novak Đoković početkonm naredne godine krenuti u pohod na osvajanje mesta sa kog je početkom ove sramno deportovan nakon jedne od najkontroverznijih sportskih priča u istoriji. Srpski as će zaigrati na Australijan openu i dobiti šansu da i 10 put u karijeri podigne trofej Normana Bruksa, a Nole je podelio i svoje prve reakcije na ove vesti.

НОВАК ЂОКОВИЋ ОТВОРИО ДУШУ: Контроверзна догађања из Аустралије су оставила горак укус у устима нашег аса

Foto: Profimedia/Ilustracija

 - Moje prve reakcije su, naravno, bile – ushićenje i radost! Stvarno želim da igram tenis na najvećim turnirima na svetu, u koje se jasno svrstava Australijen Open, gde sam zabeležio svoje najbolje rezultata od svih grend Slemova - započeo je razgovor za Kurir Đoković pa nastavio:

- Ono što se desilo u januaru ove godine je ostavilo gorak ukus u ustima nakon odlaska, odnosno deportacije iz Australije. Sa druge strane, nisam nikada imao sumnju da želim da se tamo vratim i radim ono što najbolje znam i da ljudi koji prate sport i tenis mogu da uživaju u mojim igrama i nastupima najboljih tenisera na svetu. U skladu sa ovim stavom ja sam se osećao veoma srećno i zadovoljno.

Đoković je potom podelio i kakav je bio trenutak u kome je dočekao ove radosne vesti.

- Nisam bio u prilici da slavim ili na neki drugi način obeležim prijem ove vesti, jer se nalazim usred turnira, i ona je doprla do mene praktično na dan meča - prenosi okolnosti u kojima se ovo odigralo Đoković, i zaključuje:

- Sve u svemu – predivne vesti, drago mi je zbog njih, nadam se da će iste vesti doći i iz Amerike, jer i dalje ne mogu da uđem u tu zemlju i takmičim se na velikom broju važnih turnira. Voleo bih da se promeni ta situacija – i da budemo „na starom“!“

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

O, NE! Slavni Rus hteo na ručak sa Đokovićem, pa se setio... (VIDEO)