"ĐOKOVIĆ JE NAJBOLJI, DAO BIH MU DA IGRA ZA MOJ ŽIVOT" Kakve reči polufinaliste Završnog mastersa o Srbinu

Tanjug

18. 11. 2022. u 12:13

Novak Đoković je i dalje najbolji na svetu, bez obzira na to što Karlos Alkaraz završava godinu kao prvi na ATP listi, izjavio je norveški teniser Kasper Rud.

ЂОКОВИЋ ЈЕ НАЈБОЉИ, ДАО БИХ МУ ДА ИГРА ЗА МОЈ ЖИВОТ Какве речи полуфиналисте Завршног мастерса о Србину

FOTO: Tanjug/AP

On je u Torinu, gde se kao i Đoković plasirao u polufinale završnog turnira sezone, izjavio da kada bi morao da bira tenisera da igra za njegov život, ne bi imao dileme.

"Ako bih morao da biram jednog na betonu u zatvorenom, da mi od njega život zavisi, birao bih Novaka da odigra taj set ili meč", rekao je Rud.

Rud će u polufinalu u Torinu igrati protiv pobednika večerašnjeg meča između Stefanosa Cicipasa i Andreja Rubljova, dok će rival Đokoviću biti Amerikanac Tejlor Fric.


BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke i upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek-dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković