NADALOVE REČI OSTAVILE SVE U NEVERICI: Evo šta je Španac rekao o odluci da Novak Đoković može da igra na AO

Novosti online

17. 11. 2022. u 19:48

ŠPANSKI teniser Rafael Nadal završio je učešće na Završnom turniru u torinu, a posle pobede nad Kasperom Rudom govorio je i o Novaku Đokoviću.

НАДАЛОВЕ РЕЧИ ОСТАВИЛЕ СВЕ У НЕВЕРИЦИ: Ево шта је Шпанац рекао о одлуци да Новак Ђоковић може да игра на АО

Foto AP

Vlada Australije potvrdila je danas da je Novak dobio vizu i da će moći da nastupa na Australijan openu u januaru.

Nadal je pobedom protiv Danca završio sezonu u kojoj je osvojio četiri titule, uključujući i Australijan Open u odsustvu Novaka Đokovića, kome je bio zabranjen ulazak u Australiju.

– Tenis je bolji kada su svi najbolji igrači na terenu. Prošle godine je bio veliki haos i nije bilo dobro za naš sport, ali to je prošlost. Najbolja je moguća vest to što će Novak moći da igra. Srećan sam zbog njega, zbog turnira i zbog igrača – izjavio je Nadal.

Rafa se osvrnuo i na učešće u Torinu.

– Ne znam koliko mi je još ovakvih mečeva potrebno. Suština je bila u tome da budem konkurentan protiv vrhunskog igrača. Satisfakcija mi je što sam posle teških dana igrao sa pravim stavom i što sam juče dobro trenirao. Dao sam sve od sebe do samog kraja – kazao je Rafael Nadal.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

 

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

BONUS - Najaktuelniji video-snimci

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna