SUSRETOM Kaspera Ruda i Feliksa Ože Alijasima u 14 časova počinje Završni ATP turnir u singl konkurenciji, ali glavna tema među ljubiteljima tenisa, naročito navijačima Novaka Đokovića je žreb koji je našem teniseru doneo mnogo teže protivnike nego Rafaelu Nadalu. Sada se pojavila i fotografija sa žreba koja ukazuje na moguće mlverzacije.

Zoran

13.11.2022. 12:16

@Aleksandra - Године долазе ,године пролазе Ноле испраћа старије и дочекује млађе неда се јер у њему ипак тече србска крв а и јачи је. :)

Bonaparta

14.11.2022. 08:23

@Aleksandra - Александра,разумем те ваше женске особине и заљубљивост, али овде је у питању спорт и спортско надметање. Давали су му и награду за фер плеј, а има стотине чињеница да непоштено долази до титула и победа. Много стручњака који се баве допингом, тврде да Надал увелико користи не дозвољена средства. Погледај његове мишиће и погледај друге тенисере. Сви витки, вретенасти, а Надал као боди билдер. Од држања рекњта и нормалне исхране?? Тешко. Надалово је прошло. Плесаче још једно лето и то је то.

Ljubica

13.11.2022. 11:32

@Aleksandra Godine su i Nadala sustigle i ako ne bude nekih mahinacija, on će teško proći grupu, jer su i Oze Alijasim i Fric mnogo jači na brzim podlogama. Inače na tom turniru nema slabih, Fric sigurno nije najslabiji od prisutnih, za mene su Rud i Rubljov slabiji.

hristina

13.11.2022. 13:11

Moguce, ali ... Da li to znaci da su Cicipas, Medvedev I Rublev zadovoljni zrebom, jer ce igrati protiv tamo nekog Novaka?! ... @Aleksandra, pod hitno na transfuziju(!) i srecno ti bilo, posto ti je toliko gorka - srpska krv!

Bonaparta

14.11.2022. 08:14

Наравно да је све намештаљка. Видите ли груписање играча по групама? На једној страни је исток, а на другој запад. Подељени чак и по вери ако хоћете. Циципас, Медведев, Рубљов и Ђоковић сви православци. Случајно!?!? Не. Нада да неће два православца играти у финалу и тако тако понизити запад. Све је политика, али има Бога. Видели сте како је Надал прошао. Могу да му намештају,али против Божије воље неће моћи.