SKANDAL U REŽIJI ATP I FAVORIZOVANJE NADALA: Isplivala fotografija sa žreba, da li je izvlačenje namešteno, a Đoković oštećen?

Novosti online

13. 11. 2022. u 09:33

SUSRETOM Kaspera Ruda i Feliksa Ože Alijasima u 14 časova počinje Završni ATP turnir u singl konkurenciji, ali glavna tema među ljubiteljima tenisa, naročito navijačima Novaka Đokovića je žreb koji je našem teniseru doneo mnogo teže protivnike nego Rafaelu Nadalu. Sada se pojavila i fotografija sa žreba koja ukazuje na moguće mlverzacije.

СКАНДАЛ У РЕЖИЈИ АТП И ФАВОРИЗОВАЊЕ НАДАЛА: Испливала фотографија са жреба, да ли је извлачење намештено, а Ђоковић оштећен?

FOTO: Profimedija

Naime, imena igrača nisu stavljena u zatvorene kuglice kako je to uobičajeno u ovakvim situacijama nego su napisana na žetonima, a onda se ti žetoni vade iz staklene posude. Jasno je dakle da postoji mogućnost da se vide imena koja se izvlače.

Sumnje dodatno podgreva činjenica da je Rafael Nadal za protivnike dobio Feliksa Ožea Alijasima, koga trenira njegov stric Toni, odnosno Kaspera Ruda koji je polaznik Rafine teniske akademije, dok je iz poslednjeg šešira dobio za rivala Tejlora Frica, najslabijeg igrača na turniru.

Još jednom su podgrejane sumnje da ATP traži načina da sabotira Novaka odnosno pomogne Nadalu. Precizan dokaz ne postoji i fotografija koja je dospela u javnost samo je uspela da još više unese nemir među navijačima koji su dovoljno bili ljuti kada su videli žreb.

Ukoliko namera nije bila sabotiranje srpskog tenisera, način na koji je žreb održan je svakako krajnje neprikladan i nije pravedan jer su imena morala da budu bolje prikrivena.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

 

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)