GRK SPREMAN DA IZNENADI ĐOKOVIĆA: Imam oružja koja bih mogao da iskoristim

Novosti online

05. 11. 2022. u 13:28

NOVAK Đoković i Stefanos Cicipas odigraće meč polufinala Mastersa u Parizu. Grk je svestan ko mu je danas sa druge strane mreže.

ГРК СПРЕМАН ДА ИЗНЕНАДИ ЂОКОВИЋА: Имам оружја која бих могао да искористим

FOTO: AP/Tanjug

Srpski as se nalazi u seriji od sedam pobeda protiv trenutno petog igrača planete. Ipak, Atinjanin ističe da ima rešenje da prekine niz sedmog na planeti.

- Moram da budem konstantno na istom nivou. Imam oružja koja bih mogao da iskoristim. U prošlosti sam igao sa previše spina ili suviše snage. Važno je pronaći sredinu. Biće to fizički naporan meč, moraću dobro da se krećem - rekao je Cicipas.

Podsetimo, Đoković protiv Cicipasa vodi sa 8:2, a ove godine Srbin je dobio oba meča i to oba u finalu. Najpre je slavio na Mastersu u Rimu, da bi potom bio bolji i u Astani.

Beograđanin i Atinjanin će igrati drugi polufinalni meč koji neće početi pre 16.30.

 

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)