NE ZNAM DA LI SAM NEPOBEDIV, ALI... Đoković savladao Italijana pa imao moćnu poruku

Novosti online

04. 11. 2022. u 21:01

NOVAK Đoković je obezbedio plasman u polufinale pariskog mastersa, u četvrtfinalu je savladao Lorenca Musetija 2:0 u setovima (6:0, 6:3)

НЕ ЗНАМ ДА ЛИ САМ НЕПОБЕДИВ, АЛИ... Ђоковић савладао Италијана па имао моћну поруку

FOTO: EPA

- Odličan meč, jedan od najboljih mojih ove nedelje. Zadovoljan sam kako sam igrao. Bilo je bitno zbog publike i energije da vratim brejk na početku drugog seta. Da ga Obeshrabrim, konstantno sam vršio pritisak sa obe strane, sa osnovne linije. Servis je išao gore, dole, sa oscilacijama, ali kada je trebalo, uspeo sam da odigram kako treba. Publika je pokušavala da ga podigne, znao sam da je važno za mene da nastavim i sačuvam vođstvo.

Nakon što je Novak vratio brejk, usledio je neverovatan urlik, koji je, kako je komentator rekao, odjeknuo do Beograda

- Kao što sam rekao, 2:1 bilo je za njega. Imao sam brejk lopte koje nisam iskoristio, taj trenutak bio je ključan. Nisam želeo da on vodi u setu.

Osmi put će Đoković u karijeri igrati na Mastersu u Parizu u polufinalu!

Ne znam da li sam nepobediv, ali sam imao mnogo uspeha ovde. Svake godine kada se vratim samopouzdanje je sve veće. Logično je da tako gledate stvari. Drugačiji su uslovi ove godine, ali sam se lepo prilagodio. Uspeo sam da igram dobar tenis i nadam se da ću nastaviti na isti način... Poručio je Novak Đoković.

Kako je tekao meč pročitajte u izveštaju.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.


BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

O, NE! Slavni Rus hteo na ručak sa Đokovićem, pa se setio... (VIDEO)