SUDBINA RAFAELA NADALA JE POZNATA! Stric i nekadašnji trener otkrio u kakvom je stanju legendarni Španac

Novosti online

15. 10. 2022. u 09:08

RODžER Federer je prvi povukao nogu od velike trojke. Švajcarac se na nedavno održanom Lejver kupu u Londonu oprostio od aktivnog igranja tenisa. Ostali su još Rafael Nadal i Novak Đoković, a poslednjih dana se spekuliše ko je sledeći od njih dvojice kada je penzija u pitanju.

СУДБИНА РАФАЕЛА НАДАЛА ЈЕ ПОЗНАТА! Стриц и некадашњи тренер открио у каквом је стању легендарни Шпанац

EPA/CAROLINE BLUMBERG

Španski teniser poslednjih meseci neretko ima problema sa povredama, pa i pored činjenice da se enajčešće sa neverovatan način oporavlja pred najvažnije susrete, javnost upravo u njemu vidi sledećeg koji će obelodaniti da je "dosta bilo".

O ovoj temi govorio je i Rafin nekadašnji trener, ujedno i stric španskog tenisera Toni Nadal:

- Nisam gatara pa da mogu reći dokle će Rafa igrati. Ubeđen sam da sve dok god oseća da može pobeđivati, on će i igrati. Kada bude shvatio da više nema mogućnost da osvaja turnire, on će karijeru okončati. Jednostavno, sve će zavisiti od njegovog tela, ali i samih rivala - istakao je Toni Nadal za "tennisworlddusa.org".

Rafael Nadal trenutno zauzima drugu poziciju na ATP listi iza svog sugrađanina Karlosa Alkaraza koji ima 930 poena više. Sa druge strane, Novak Đoković je sedmoplasirani na listi najboljih tenisera planete sa 4.320 osvojenih poena.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)