IZRAELCI OVO NISU OČEKIVALI: Zanosna novinarka snimkom otkrila kako je Novak Đoković iznenadio mnoge u Tel Avivu (VIDEO)

Novosti online

14. 10. 2022. u 16:24

NOVAK Đoković je u prethodne dve sedmice osvojio dva trofeja, a i osvojio je srca mnogih u Izraelu i Kazahstanu.

ИЗРАЕЛЦИ ОВО НИСУ ОЧЕКИВАЛИ: Заносна новинарка снимком открила како је Новак Ђоковић изненадио многе у Тел Авиву (ВИДЕО)

instagram / amitharari8

Najpre je trijumfovao u Tel Avivu, na nadmetanju iz ATP kategorije 250, a potom i u Astani, gde je za konačni trijumf dobio 500 bodova.

Iako se Đoković vratio u Beograd i tu, već za pola sata, oduševio mnoge svojim ponašanjem, sada je "isplivala" još jedna zanimljiva situacija iz njegovog života.

Objavila ju je izraelska TV novinarka Amit Harari.

Ona je na Instagramu objavila snimak tokom Noletovog boravka u Tel Avivu, ali ne baš uobičajeni snimak kada se o našem teniskom asu radi.

Naime, usred večernje šetnje obalom, građani i gosti Tel Aviva mogli su da na šetalištu vide i kako Novak Đoković trči, zamišljajući da igra tenis, te posle svaka-dva tri koraka izvodi jedan "zamišljeni forhend".

U pozadini se mogu videti ljudi pored kojih Nole prolazi, a koji su pomalo zatečeni što jedan takav as - tako obično trenira, tu, među njima.

Taj snimak je dospeo i do televizijske Eurosport koja ga je objavila uz komentar:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurosport (@eurosport)

- Jer je svaki trenutak dobar trenutak za tenis, zar ne, Nole?

Na to je Novak Đoković odovorio, uz grafički prikaz osmeha:

- Da, definitivno!

Odgovor Noleta na objavu Eurosporta o njegovom vežbanju na plaži u Izraelu / Foto: instagram / eurosport

Podsetimo, po rasporedu koji je objavio na svom zvaničnom sajtu, naredni turnir na kome će Novak Đoković igrati je pariski masters, koji se u prestonici Francuske održava od 31. oktobra do 6. novembra.

U prošlogodišnjem izdanju ovog turnira, Novak Đoković je osvojio titulu pobedivši na putu do nje Martona Fučovića, zatim mu je Gael Monfis predao meč bez borbe, a onda su usledi trijumfi nad Tejlorom Fricom, Hubertom Hurkačom i, u finalu, nad Danilom Medvedevim posle preokreta - 4:6, 6:3, 6:3.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LAJOVIĆ BLISTA POSLE POBEDE: Evo šta je Dušan rekao pred meč sa Cicipasom