KAPA DOLE, NOLE! Đoković ima veliko srce: Novak oduševio Kazahstanca poklonom od kog se navijač ne odvaja ni kada spava (VIDEO)

Novosti online

10. 10. 2022. u 22:35

NOVAK Đoković nedavno je pokorio Kazahstan osvajanjem ATP turnira u Astani, a tom prilikom još jednom je pokazao svoju ljudsku veličinu, pored nesporne teniske.

КАПА ДОЛЕ, НОЛЕ! Ђоковић има велико срце: Новак одушевио Казахстанца поклоном од ког се навијач не одваја ни када спава (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Nakon što je osvojio Tel-Aviv srpski as je nastavio sa impresivnim izdanjima i porazio Stefanosa Cicipasa u velikom finalu.

Pamtiće se ovaj turnir, ali će jednom čoveku po imenu Jerik Iljasova zauvek ostati urezan u sećanju kao jedan od najlepših dana u životu. 

Ovaj Kazahstanac, inače veliki obožavatelj našeg tenisera pratio je svaki korak Đokovića u Astani, a to mu se isplatilo. Na kraju turnira slikao se sa najboljim mogućim trofejem - reketom najboljeg na svetu.

- Rekao sam Novače, dođi, osvoji pehar, a ti si mi ostavio svoj reket - napisao je Iljasova, a onda dodao "Hvala" na srpskom jeziku i nastavio:

- Današnja pobeda je mojoj mladoj zemlji neprocenljiva, za mene je kao osvojeni grend slem. Volim te i hvala ti Novače - stoji u objavi Jerika Iljasova.

On je toliko bio oduševljen reketom na kom je bio i Noletov potpis da je rešio da prespava sa svojim novim omiljenim predmetom u krevetu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna