TENIS JOŠ NIJE VIDEO OVAKAV POEN! Magija Rodžera Federera: Novak Đoković u neverici gledao gde je Švajcarac proturio lopticu (VIDEO)

Novosti online

24. 09. 2022. u 00:12

RODžER Federer okončao je bogatu tenisku karijeru porazom u dublu na Lejver kup egzibiciji. Uz pregršt emocija rekao je zbogom tenisu, i proizveo u svom poslednjem nastupu jedan od trenutaka koji će se pamtiti.

ТЕНИС ЈОШ НИЈЕ ВИДЕО ОВАКАВ ПОЕН! Магија Роџера Федерера: Новак Ђоковић у неверици гледао где је Швајцарац протурио лоптицу (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Švajcarac je ove večeri u Londonu odigrao jedan od najluđih poena u istoriji tenisa, tako da niko od prisutnih, uključujući i Novaka Đokovića, inicijalno nije shvatio šta se tačno dogodilo.

Federer je u trećem gemu prvog seta odigrao forhend, Nadal i on su počeli da slave, a onda je nastao tajac. Ispostavilo se da je učinio nemoguće jer je poslao lopticu kroz rupu koja je nastala na vrhu mreže.

Svi su bili zatečeni, Džon Mekinro je prišao da vidi rupu, a Novak Đoković je takođe ustao i prišao do terena da vidi gde je to prošlo. Sudija u stolici Mohamed Lajani je sa osmehom pokazivao svima gde je loptica završila.

Niko od njih nije mogao da veruje. Rafa je dobacivao da treba da dobiju poen zbog toga, ali su pravila drugačija. Poen je pripao timu sveta Iza koga igraju Džek Sok i Frensis Tijafo.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba