POSLEDNJI PUT ZAJEDNO - 66 GREND SLEM TITULA! Đoković: Ovo je momenat koji ću doveka pamtiti

Č. V.

22. 09. 2022. u 18:06

POSLEDNjI put zajedno i to u istom timu igraće "velika četvorka" svetskog tenisa. Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer i Endi Mari nastupaće za tim Evrope na Lejver kupu u Londonu.

ПОСЛЕДЊИ ПУТ ЗАЈЕДНО - 66 ГРЕНД СЛЕМ ТИТУЛА! Ђоковић: Ово је моменат који ћу довека памтити

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Publika će imati priliku da uživa u majstorijama igrača koji su zajedno osvojili 66 grend slem titula - Nadal (22), Đoković (21), Federer (20), Mari (3).

Poznato je da je ovo poslednji turnir na kome će nastupiti legendarni Švajcarac i zbog toga će "velika četvorka" poslednji put biti u ovakvom sastavu.

Đoković se na Instagramu oglasio i zahvalan je na prilici da bude deo ovog tima.

- Zahvalan sam na jedinstvenoj prilici da budem na istom terenu sa mojim najvećim rivalima i legendama ovog sporta. Ovo je momenat koji ću doveka pamtiti. Hvala Lejver Kupu koji je omogućio da se nas četvorica udružimo. Radujem se narednim danima gde ćemo uživati u odličnim tenisu i proslavljanju izvanredne karijere Federera - napisao je srpski as.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Podsetimo, poznato je da će Švajcarac igrati samo dubl, a partner u tom meču će mu biti Nadal.

Za tim Evrope nastupaju: Rodžer Federer, Novak Đoković, Rafael Nadal, Stefanos Cicipas, Kasper Rud, Endi Mari i Mateo Beretini kao rezerva. Kapiten je Bjorn Borg, a zamenik kapitena Tomas Enkvist.

Tim Sveta čine: Feliks Ože-Alijasim, Tejlor Fric, Dijego Švarcman, Aleks de Minor, Fransis Tijafo, Džek Sok i Tomi Pol kao rezerva. U ulozi kapitena je Džon Mekinro, a zamenik kapitena je Patrik Mekinro.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade