DA li će Novak Đoković igrati na Ju-Es openu 2022 najveća je teniska misterija ove sedmice, ali to ne smeta organizatorima poslednjeg grend slema u sezoni da se propisno obrukaju.

Sava

23.08.2022. 17:29

Све Ковид мере ће бити укинуте после УС Опена…Чисто Политичка одлука, онемогућити Новаку да освоји ГС!

David

23.08.2022. 19:07

Da li je jasno da organisatori turnira ne donose takve odluke, nego vlada! Takav je zakon za sve pa i za Novaka! NEMA IZUZETAKA! Kamo srece da je tako i kod nas!!

Jk

23.08.2022. 20:41

99% vakcinisanih tenisera ima potvrdu o vakcinaciji a da nisu promili vakcinu. To je i Novak mogao u svakoj drzavi da dobije, ali za razliku od drugih on nije zeleo ni da laze ni da vara, mada ga na zapadu optuzuju da je cak i pozotivan test lazirao?! E pa ovako stvari stojre: Novak bi bio omiljen da je prepotentan i arogantan. Da autograme i slikanje radi samo za pare, tj kad kupis proizvod koji on reklamira. Da se pojavljuje samo kad mu se placa. A ne da boravi u hotelu sa obicnim smrtnicima i jede isto ono sto i odtali gosti sa svedskog stola. (Licno sam videla pre par dana) Nikoga ne odbija za slikanje i to krajnje strpljivo i uz osmeh. I svugde gde se pojavljuje je pod svojim imenom a ne pod laznim kao recimo RF Na zalost sve te njegove osobine koje su nekada vazile kao vredne, moralne i skromne, vise nisu aktuelne niti pozeljne. Ostaje nam da se nadamo da ce jednog dana opet necemu vredeti ljudske vrednodsti. Za mene je GOSPODIN Djokovic jedan od najvecih ljudi danasnjice, ljudska i sportska gromada. Zelim mu samo zdravlje i da ostane to sto jeste. A jeste najveci i da nikada vise i ne igra i da nista vise ne osvoji.

Novak

23.08.2022. 21:25

Nole je veliki trn u oku onima koji propagiraju vakcinu koja nema efekta i koja je velika laž ali nekima donosi ogromnu zaradu. Vakcina je glupost .

Sd

23.08.2022. 23:40

Sad već počonje da mi biva muka od ove priče. Mukotrpnim radom zaradio za 10 života, kidao mi živce kad god je mogao, svim stcem bio uz njega ali pravila igre postoje, oćeš- nećeš, ne moraš. Dosta te Srpske pametu, znaš on ovo, ono, on ne mora, a zašto drugi moraju, šta on sam igra i postiže to što jeste, e pa ne ima i drugih i kad mogu drugi može i on, nećeš, trpiš posledice. Tako to funkcioniše.

Aca

24.08.2022. 00:30

@Sd - A tebe boli koliko je on zaradio ili tacnije krivo ti, jado jadni gledaj svoja posla i ako nista ne napises bar ce neko misliti da si pametniji..

Joki

24.08.2022. 00:26

Jedini ispravan komentar je ovaj, da Novak smeta ovoj bandi što pravi vakcine, oni su stvorili koronu, pobili mnogo naroda i zaradili ogromne pare, ako ima Boga, kazniće ih kad tad, živeo ti nama Nole.

Posmatrac

24.08.2022. 01:49

Hajde jednom bar jednom budimo realni Australci su bili najgori na svetu sa svojim propisima sada su to Amerikanci Stvari su posle po zlu kada je Novak objavio da se nece vakcinisati Smatrao je da je dovoljno velik da ce mu progledati kroz prste Napravio je gresku koji bi on sada rado ispravio ali ne moze kasno je i sateran je u cosak Ne daje nikakve izjave ni za koga ni Australijance ni Amerikance jer zna sto je posredi Mozda bi najbolje bilo da pustite coveka na miru On i samo on moze da donese odluku sto ce da radi u buducnosti

nole59

24.08.2022. 08:24

Za to što preskače turnire sam je kriv. Što se nije vakcinisao kao svi ostali teniseri iz svetskog vrha? Ovako, propušta da ostvari svoj san da bude GOAT. Pamtnjaković!

Nikola

24.08.2022. 11:06

Novak je nenormalan, kao Borg i Nadal. Impulzivno-kompuzilni manijaci. Stvarno, kolika budala moraš da budeš da ga podržavaš a on tera po svom. Putuj Igumane...u penziju.

Lucky

24.08.2022. 12:29

Od pocetka pisem da Nivak ne ce igrati na ju es openu!!! Nije mi jasno sta novinari vide u tome da pisu gluposti vec tri meseca ! On je diskvalufikovan s tog turnira! U drzavama KVINTE ne moze da igra!!!! Eto odigrao je Vimbldon ali samo zato sto je napravljena zbrka i turnir bi bez njega propao. Ovde se o onaj starac prijavio ,sada se za njega namesta.Nadal ajo ne ispadne do finala ,duskalivikovace ga vec za nesto ili ce jednostavno prepustiti pobedu dedi. On i onako bezi za 1 gren slem!!!! Novak teeba da se oktene zaradi i samo to da ga od sada interesuje,da se vrati u top 5 i da digne ruke od tenisa. Kao gospodin a ne kao deda Fočo od stotinu ljeta,nema ga na listi 1000 a igra gren slem?!?!?!?!?

realnost

24.08.2022. 13:44

Pre jedno 10-15 godina sam pročitao da će ameriku (namerno mala slova) zadesiti veliko zlo. A to je da se na američkom tlu, ne znam tačno na kojoj dubini, doći do velikih pomeranja tektoskih stena, negde kod San Franciska. To će pomeranje, biti toliko veliko da će ameriku (opet namerno mala slova) bukvalno podeliti na pola, gde će se malte ne spojiti Tihi i Atlanski okean. Da mi je to da doživim da vidim i čujem, i mogu odmah sutra da umrem

Marina

24.08.2022. 14:24

Muka mi je vise o Dokovicu i sto ne moze da udje u SAD i da zaradi jos neko milionce dolara. Trebalo je da bude uzoran covek i sportista i da se vakcinise,a ne da sada kuka kao neka Seka Persa i da ocekuje da ga svi zale. Imamo mnogo vece brige od Djokovica, Federera, Nadala....

Branka

24.08.2022. 16:39

Sam pao-sam se udario.Sto rece neko-mislio je da je velik.E pa....uvek ima neko veci,jaci,bezobrazniji,tvrdoglaviji,uporniji...no,kako god.Ne bojim se ja za Noleta.Vec kako cemo mi obicni bedni smrtnici da prezivimo.

Bocko

24.08.2022. 19:59

Da li bi ikoga začudilo da se pravilo promeni odmah sutradan 30.08,dan nakon što turnir počne i da objave kako ,eto, od sad,mogu i nevakcinisani stranci da uđu u Smrderiku

saxon

29.08.2022. 09:15

Sve je odavno već jasno ko vodi kolo u nasilju nad Djokovićem....Cilj da samo ne bude prvi....sve su učinili da ga spuste sa ATP liste....i svaka prevara koja se dogodi uperena je protiv Djokovića....Bilo kako bilo pokazao je svima kako se bori za slobodu....a Britanci Australijanci i Ameri su još jednom dokazali da su najobičnije bitange koje i dalje uspevaju da siluju ovaj svet