NOVAK Đoković dobija ogromnu podršku u nastojanjima da zaigra na Ju-Es openu, poslednjem grend slemu u sezoni. ATP se tome, naravno, ne protivi, ali se "protive" aktuelni američki propisi koji predviđaju da samo vakcininisani protiv SARS-CoV-2 tipa koronavirusa mogu na tlo SAD.

Miki Zg

02.08.2022. 19:12

Ovako Nole ima svoje mišljenje ,stav prema vakcinaciji,OK ! Virus je biološko oružje znamo od koga -ne smijem javno reći ,odmah postoje Fajzer vakcine za cijeli svijet .Ni 3-4 vakcine ne garantiraju imunitet od novih sojeva ,ali svi moramo slušati Velikog brata preko bare .Nole da sam na tvojem mjestu imao bi potvrdu za najveće licemjere u povjesti čovječanstva !

Malena

03.08.2022. 10:24

@Miki Zg - Nole ima stav u životu, o životu i o vakcini. Da nije tako ne bi bio ono što jeste. A mnogo toga je Nole, osim što je No1. Briga njih za papir o vakcini boli njih što oni ni u snu ne mogu biti ni slični njemu. Što nisu u stanju da stanu iza svog Ja već se povijaju kako vetar duva. Sad imaju mogućnost da svoje frusteacije pretoče ubzabrane, što i čine. Na sreću Nole ih je na vreme prozreo pa im osmehom, borbenišću, pobedsna, poručuje da je još jači i bolji čovek.