KIRJOS U NEVERICI GLEDA ŠTA SADA RADI ĐOKOVIĆ: Reči Australijanca o Novaku obišle planetu za tili čas (VIDEO)

Novosti online

01. 08. 2022. u 21:36

NOVAK Đoković i Nik Kirjos su se nedavno sastali u finalu Vimbldona, a pobeda koju je Srbin tada ostvario i dalje "kopka" australijskog asa kome je to bilo prvo učešće u grend slem finalu.

КИРЈОС У НЕВЕРИЦИ ГЛЕДА ШТА САДА РАДИ ЂОКОВИЋ: Речи Аустралијанца о Новаку обишле планету за тили час (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Kirjos je prošle sedmice zbog povrede morao da odustane od nadmetanja u pojedinačnoj konkurenciji u Atlanti, a Novak Đoković se trenutno nalazi u Crnoj Gori, gde je potvrdio da se priprema kao da će igrati na predstojećem Otvorenom prvenstvu SAD, koje je na programu od 29. avgusta do 11. septembra.

Naravno, još uvek ne postoji "zeleno svetlo" da Nole zaigra na američkom tlu, jer je za tako nešto potrebno da se ukine sadašnji propiis Sjedinjenih Američkih Država da u tu zemlju mogu da doputuju samo osobe vakcinisane protiv SARS-CoV-2 tipa korona virusa, ali Nole ne odustaje od nade da će zaigrati na predstojećem Ju-Es openu.

Tako razmišlja, a tako se i ponaša, pa je uveo raznovrsne treninge u svoj svakodnevni rad. Jeda od poslednjih šokirao je Kirjosa.

Naime, Nole se oprobao u kapoeri, čuvenoj brazilskoj borilačkoj veštini...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

... a kada je Nik Kirjos to video na Đokovićevom Instagram nalogu, poručio je u komentaru:

- Ako mi kažeš da je ovo ono što mi je potrebno da bih osvojio grend slem, onda sam u problemu! - napisao je australijski teniser, uz grafički prikaz "smeha do suza".

Komentar Nika Kirjosa na kapoera trening Novaka Đokovića / Foto Instagram/djokernole

Podsetimo, Kirjos je bio jedan od najvećih kritičara Novaka Đokovića do ovog januara, kada su australijske vlasti svojim skandaloznim odlukama najpre pritvorile, pa onda deportovale najboljeg tenisera sveta smatrajući ga, zbog toga što se nije vakcinisao, "opasnim po zdravlje i poredak Australije". Kirjos je tada stao uz Noleta, i to otvoreno, a od tog trenutka njihovi odnosi su se drastično popravili, pa šale među njima dvojicom sada više i nisu retkost.


Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)