ŠOK NA VIMBLDONU: Kirjosu prete dve godine zatvora

Novosti online

05. 07. 2022. u 15:16

KONTROVERZE koje okružuju "najusijaniju" tenisku zvezdu današnjice ne jenjavaju...

ШОК НА ВИМБЛДОНУ: Кирјосу прете две године затвора

FOTO: AP

Naime, australijski teniser Nik Kirjos optužen je za napastvovanje bivše devojke Kjarom Pasari. Pomenuti napad se navodno dogodio decembra 2021. godine, a početak narednog meseca mogao bi da bude prekretnica sportske karijere, koja je već ukaljana mnogim skandalima. 

– Policija može da potvrdi da će 27-godišnjak iz Votsona morati drugog avgusta da se pojavi na ročištu oko navodnog napada koji se dogodio prošle godine – objavila je policija Kanbere, glavnog grada Australije, a prenosi "Kanbera Tajms".

Ukoliko Nik bude proglašen krivim, preti mu kazna od najviše dve godine zatvora, koja bi mogla i da okonča karijeru nestašnog momka "belog sporta".

- U kontekstu odnosa u domaćinstvu, priroda ovog napada je veoma ozbiljna i gospodin Kirjos to mora da shvati veoma ozbiljno. S obzirom na to da je sada slučaj pred sudom, on nema trenutno komentar, ali izdaćemo medijsko saopštenje u određenom vremenskom periodu - rekao je advokat Džejson Mofet.

Nik Kirjos trenutno se nalazi na teniskom kompleksu "Ol Ingland klaba", gde će se sutra u borbi za ulazak u četiri najbolja boriti protiv Kristijana Garina. 

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije