"U ZORU SU ME IZBACILI IZ KAFANE, PRED MEČ S NJIM!" Nik Kirjos otkrio o sebi ono što je malo ko znao (VIDEO)

Novosti online

04. 07. 2022. u 21:17

VIMBLDON donosi mnogo sjajnih teniskih priča, ali i nekih životnih otkrovenja koje bacaju potpuno novo svetlo na pojedine aktere "belog sporta". A jedan od najzanimljivijih aktera je, svakako, Australijanac Nik Kirjos.

У ЗОРУ СУ МЕ ИЗБАЦИЛИ ИЗ КАФАНЕ, ПРЕД МЕЧ С ЊИМ! Ник Кирјос открио о себи оно што је мало ко знао (ВИДЕО)

Twitter / @SkySportsNews

Jedno vreme poznatiji kao kritičar apsolutno svega što ima veze sa Novakom Đokovićem, nego po činjenici da je i sam teniser (koji, pritom, vodi sa 2:0 u mečevima s Noletom), Kirjos je ovog januara mnoge Srbe oduševio jer je bio jedan od retkih koji je najboljeg tenisera sveta branio kada mu je pretila deportacija iz Australije.

Đoković se i danas na poseban način osvrnuo na to kako doživljava Kirjosa, ali nestašni Australijanac (koji je i na ovogodišnjem Vimbldonu umeo da napravi priličan haos), kaže da su iza njega ostala mračna vremena.

I to prava.

Uostalom, evo samo jednog detalja iz njegovog današnjeg obraćanja novinarima, nakon što je posle velike borbe, sa 3:2 (po setovima 4:6, 6:4, 7:6(2), 3:6, 6:2) eliminisao u vimbldonskoj osmini finala Brendona Nakašimu: 

- Znate, postojali su trenuci kada su me izbacivali u četiri ujutru iz paba, a tog prepodneva je trebalo da igram s Rafaelom Nadalom u drugom kolu. Moj menadžer me je izvodio iz paba, u četiri ujutru... u danu u kada igram s Rafom na Centralnom terenu Vimbldona. Prošao sam ja dugačak put... - počeo je Australijanac, osmehnuo se, pa na trenutak sklopio oči i ovako nastavio:

- To su bile moje svakodnevne navike. A sada sam okružen pravim ljudima i imam neverovatnu podršku. Moj fizioterapeut je jedan od mojih najboljih drugova, a moj najbolji prijatelj mi je agent. Imam najbolju devojku na svetu... Svi ti sjajni ljudi su uz mene, podržavaju me i prosto mogu da osetim kako su ta mračna vremena iza mene. Odguruno sam ih. I, eto me, u četvrtfinalu Vimbldona sam, osećam se dobro, smireno, zrelo... Osećam se blagosloveno. Prija mi što sam baš u mojoj koži, rekao je Kirjos.

Pre Kirjosa, u četvrtfinale su se juče probili Gofan, Nori, Siner i Đoković, a danas Australijančev naredni rival Garin, te Tejlor Fric koji čeka pobednika meča Nadal - Van de Zandšulp.

BONUS VIDEO: Amerikanac propevao na srpskom zbog Novaka Đokovića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!