RAFAEL Nadal je u nedelju osvojio svoju 14. titulu na Otvorenom prvenstvu Francuske, pobedivši Norvežanina Kaspera Ruda u finalu. "Bik sa Majorke" izjavio je da je jedan od ključeva uspeha bila činjenica da je provodio više vremena kod kuće, u odnosu na prethodne godine u karijeri.

Komentari (6)

Ana

14.06.2022. 14:28

Iza sebe Nadal i a ženu koja ga prati.Novak ima ženu koju on prati i koja misli da je svet stvoren zbog nje.Zato Novak ne može da napreduje.

Marko

14.06.2022. 16:05

Smešno, kada Nadal odluči da prestane da igra tenis ili će biti invalid, ili će imati 50 godina (jer njemu nikad dosta), a onda će možda biti kasno za pravljenje dece.

Minja

14.06.2022. 16:15

Onaj ko misli da je tenis sve na svetu - greši! Porodica je važna, naravno za one koji vole decu. Sport, putovanja posvetusa vremenskim razlikama i klimama -sve je to normalno u mladosti, ali posle 35 godine dosadi. Nadal je opsednut tenisom ali za ostale aktivnosti deluje ograničeno. Za razliku od njega Novak govori nekoliko jezika, mnogo čita, ulaže u biznis, ima donatorsku firmu i uživa u roditeljstvu. A ovi čitaoci koji negativno komentarišu Novaka mogu samo da kažem jedno: ko u svom životu nije ostvario nikakav zavidan uspeh, gleda u Novaka kao u simbol koji mora stalno da brani boje Srbije. Moja poruka: Novak je učinio mnogo za sve nas, vreme je da ga ostavimo na miru da živi svoj život.