ŠPANSKI teniser Rafael Nadal trijumfalno je napustio obode "Bulonjske šume", načinivši veliki podvig i pokazavši neverovatnu moć regeneracije i igranja vrhunskog tenisa pod opterećenjem povrede stopala. Njegov volšeban oporavka na otvorenom prvenstvu Francuske, posle kontinuiranih žalopojki o tome da igra sa nesnosnim bolovima pokrenuo je lavinu reakcija, pa su isplivali i neki intrigantni podaci.

Komentari (6)

uzas

09.06.2022. 22:47

Vazno da je Antidoping agencija razapela na krst mladu Rusku klizacicu ... Uporedite sta je ona uradila i sta radi Nadal, pa ce vam ve biti jasno kako Zapadnjaci dolaze do medalja i pobeda. Nadal zasluzjue sve sto ce ga stici (setite se Britanske teniserke Balce koja je u 30. godini umrla od raka jetre - zao mi je sto je to zadesilo, a oni sto su je stitili su joj samo ucinili medvedju uslgu).

Strahinja

09.06.2022. 23:36

Slovene ne treba da kontrolišu na doping kad imaju druge metode poput zabrane za Djokovića na AO ili zabrane za Ruse i Beloruse na Vimbldonu,zatim oduzimanje bodova i ko zna šta će još smisliti(verovatno neki verbalni delikt ili iznošenje mišljenja da li je trava na Vimbldonu zelena)

Markoni

11.06.2022. 08:25

Шта рећи...православље на удару са свих страна..нека неко демантује чињенице...све што је православни се контролише...проверава...забрањује..а остале вере могу да раде шта хоће...осветиће се то једног дана...само полако