"NAJBOLJI SU U TENISU I NA EVROVIZIJI": Đokovićev hejter Ben Rotenberg dao 12 bodova Konstrakti (FOTO)

O. M.

15. 05. 2022. u 12:18 >> 12:24

KAKO je počeo da tvituje u poslednje vreme, izgleda da će Ben Rotenberg, dežurni kritičar Novaka Đokovića, na kraju postati jedan odomiljenih tviteraša u Srbiji. Ne samo da je počeo da diže ručnu kada komentariše najboljeg tenisera sveta svih vremena, nego je oduševljen srpskom predstavnicom na Evrosongu, Konstraktom, kojoj je simbolično dodelio 12 bodova.

НАЈБОЉИ СУ У ТЕНИСУ И НА ЕВРОВИЗИЈИ: Ђоковићев хејтер Бен Ротенберг дао 12 бодова Констракти (ФОТО)

Foto: Printksrin RTS

Predstavnica Srbije osvojila je peto mesto sa pesmom "In korpore sano" , a veći deo glasova stigao je putem televotinga. Nažalost, izostala je podrška stručnih žirija, pa je Ana na kraju zauzela peto mesto, što je i dalje veliki uspeh, najbolji za našu zemlju još od 2012. godine.

Jedan od najvećih fanova srpske predstavnice bio je i poznati američki teniski novinar Ben Rotenberg.

On se nalazi u Rimu gde prati Otvoreno prvenstvo Italije u tenisu, ali je jednim okom pratio polufinalni okršaj Novaka Đokovića i Kaspera Ruda, u kome je naš as izborio današnje finale, a drugim zbivanja u Torinu gde se odvijalo finale Evrosonga gd eje svim srcem navijao za Konstraktu.

Pronašao je još jednu poveznicu tenisa i Evrovizije, pošto je njegov drugi favorit iza Srbije bila Poljska, domovina najbolje teniserke sveta Ige Švjontek, koja se takođe našla u finalu Rima, ali u ženskom singlu.

- Da ja večeras glasam dao bih bodove Poljskoj i Srbiji. Trenutno su broj 1 i u tenisu i na Evroviziji - poručio je Rotenberg , a evo kako je podelio bodove:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a